top of page

Освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання.

Педагогічний колектив продовжує здійснювати освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання.

Кожен день вчителі закладу в електронному режимі інформують учнів та батьків про домашні завдання з усіх предметів та надають рекомендації та побажання батькам з приводу організації навчання під час карантину.У цейперіод за допомогоюон-лайнзасобіввчителіщоденнорозміщуютьдомашнізавдання та іншуінформацію для учнів і батьків. Це здійснюється у вигляді розміщення новин на сайтізакладу освіти http://seversk1.wixsite.com/seversk1, у групах Теlegram,Viber, Classroom.; відправленнямиттєвихповідомлень через електроннупошту; участі в обговореннях на форумі в соціальних мережах. Основними формами роботи з учнями, відповідно до рівня ІК-компетентності, вчителіобралисучаснісервісиелектронноїкомунікації. Дистанційне навчання учнів здійснюється завдяки використанню всіх технічних та інформаційних засобів: електронної пошти, соціальних мережТеlegram,Viber, засобів он-лайн зв’язкуSkype.

Оцінювання результатів навчальної діяльності учнів здійснюється через виконання завдань на платформах (Google Клас, Naurok та ін. за вибором вчителя).

Більшість учнів виконують письмові роботи у текстових редакторах (Word та ін.) або у зошитах та надсилають вчителю файли з виконаними завданнями електронною поштою, в один із месенджерів (Viber, WhatsApp,Теlegram,Facebook тощо).

Під час карантину вчителі закладу он-лайн проводять класні години та батьківські збори, розміщують важливі для навчання матеріали – презентації, схеми, аудіо- та відеофайли, дають посилання на корисні ресурси для додаткового вивчення.

Старшокласники, які готуються до ЗНО, мають змогу самостійно розв’язувати тестові завдання попередніх років і прослуховувати курси підготовки, що є на онлайн-платформах Prometheus, EdEra, ILearn, BeSmart, інші. Із початку карантину для підготовки учнів 11-х класів до зовнішнього незалежного оцінювання вчителі використовували відео з YouTube-каналу Міністерства освіти і науки «Курси з підготовки до ЗНО» (https://www.youtube.com/playlist?list=PLFVSJgZgf7h-wuKXo4MQzr-u99XJciOwH), а згодом вчителі 5-11 класів почали використовувати відео «Всеукраїнської школи онлайн» (https://www.youtube.com/channel/UCQR9sMWcZshAwYX-EYH0qiA).Педагоги підбирають матеріали для занять на освітніх платформах «ЕдЕра», «Прометеус», «Освіторія», «Уміти вчитися», «Про школу» та ін.

Багато педагогів проходять онлайн-навчання та здобувають відповідні сертифікати. Ці знання вони застосовують при використанні дистанційних платформ, які забезпечують взаємозв’язок між учнем, педагогом і батьками

Практично всі учасники освітнього процесу закладу охоплені дистанційним навчанням. Педагоги закладу працюють за власним індивідуальним планом роботи та щотижнево надають звіти адміністрації щодо виконання плану

bottom of page